• 71, SS21/37, Damansara Utama, 47400, Petaling Jaya, Selangor
  •           
  • +60 17-3613 715

Kacamata Popular Tom Ford

kacamata tom ford

Tom Ford terus berkembang popularitinya setelah bekerja dengan selebriti yang terbaik dalam perniagaan – dari Beyonce Knowles, Justin Timberlake dan Michelle Obama. Beliau juga memberikan pakaian kepada Daniel Craig untuk filem James Bond. Dengan setiap satu daripada pencapaian ini, ianya tidak mengejut mengapa Kacamata popular Tom Ford adalah Tom Ford FT5401, Tom Ford FT5355, dan Tom Ford FT5507.

Kacamata Popular Tom Ford

Kacamata popular Tom Ford – (unisex)

Tom Ford FT5401 ini adalah salah satu Kacamata popular Tom Ford, dengan reka bentuk terbaik membawa sentuhan kontemporari di mana ia digunakan oleh artis ternama. Ianya sesuai untuk kedua-dua jantina dan terdapat lima warna variasi.Tom Ford FT5401 diperbuat daripada plastik yang kukuh dan ia boleh menahan tekanan. Tom Ford FT5401 adalah jenis rim penuh dan cukup luas untuk memberikan penglihatan yang luas.

  • ft 5401 perempuan
  • 5401 lelaki

Kaca Mata Lelaki

Tom Ford kaca mata lelaki mempunyai reka bentuk yang tinggi dan boleh menarik keluar rupa elit yang menakjubkan. Anda boleh mencuba Tom Ford FT5355 atau Tom Ford FT5478-B untuk kekal klasik atau untuk sentuhan yang lebih moden, Tom Ford FT5401. Tom Ford menawarkan gabungan gaya dan rupa yang ideal serta menambahkan rupa kelas pertama untuk sesiapa yang memakainya. Pilih Tom Ford FT5296 jika anda mahu kelihatan lebih menyeronokkan !

Tom Ford FT5355 adalah sepasang cermin mata yang ideal untuk dipakai ke tempat kerja, jadi tidak mengejutkan ia adalah salah satu cermin mata Tom Ford yang paling utama untuk lelaki. Mereka menawarkan reka bentuk yang mudah namun canggih. Ia adalah bingkai yang menyenangkan untuk dipakai, dihasilkan menggunakan plastik itulah yang membuat mereka cahaya lagi pepejal dan tahan lama. Kusyen hidung koordinat berfungsi dalam mengelakkan sebarang penggoncang bingkai. Cermin mata Tom Ford FT5355 cukup luas untuk menampung semua titik penglihatan anda kerana rim persegi penuh. Cuba pilih di antara ‘tortoise-shell’ atau hitam.

Tom Ford FT5296 gelas adalah orang-orang untuk anda jika anda mahu berbeza sedikit dari rupa terbaik anda tetapi tidak terlalu ke atas untuk penampilan anda. Bentuk juruterbang dengan nada gelap matte dan ciri emas kecil tidak menarik perhatian terlalu banyak. Cermin mata rim penuh ini diperbuat daripada acetate secara konsisten dengan kualiti kadar pertama dan ketukangan.

Kaca Mata Wanita

Kaca Mata Tom Ford untuk wanita memberi anda rupa pejabat yang terbaik dengan sentuhan tambahan. Tom Ford FT5507 memberikan anda rim empat segi penuh yang membuat kan ia lebih menonjol dari yang lain. Untuk mencari sesuatu yang nampak kelihatan lebih anda boleh cuba Tom Ford FT0618 yang menunjukkan gaya persespsi tersendiri. Tom Ford menawarkan skop pelbagai jenis dalam bentuk seperti mata kucing dan lebih besar daripada purata, ke dataran yang lebih vintaj dan menyesuaikannya. Bingkai tertunggak ini sesuai untuk tempat kerja, dan tendang kura-kura termasuk sentuhan lanjutan. Tom Ford FT5473 adalah tepi penuh, persegi, sarung plastik. Plastik acetate dengan pantograf, yang hypoallergenic dan ringan.

Dapatkan cermin mata Tom Ford anda sekarang di cawangan Damansara Uptown (HQ) kami dan sila buat temujanji sebelum datang.

GET APPOINTMENT

Professional Optometrist & Designer Eyewear