• 71, SS21/37, Damansara Utama, 47400, Petaling Jaya, Selangor
  •           
  • +60 17-3613 715

Kacamata Hitam Moscot

Moscot ditubuhkan di Manhattan dan telah menjadi tempat utama untuk lelaki yang mencari kacamata hitam yang luar biasa selama lebih dari satu abad. Setelah melihat perkembangan cermin mata, jenama ini sebenarnya memberikan gaya yang merupakan karya seni dan reka bentuk ke depan. Semua kacamata Moscot dibuat dengan tangan, menggunakan bahan terbaik dan peralatan asli. Dengan memberikan gaya baru kepada gaya retro, Kacamata Hitam Moscot  secara konsisten menggunakan jenama, dengan kelebihan yang diluar jangkaan. Semua Kacamata Moscot mencerminkan warisan yang kaya, menggabungkan keaslian dengan citarasa halus di pusat bandar New York.

https://www.youtube.com/watch?v=nlWHTkEivG0&feature=youtu.be

Kacamata hitam Moscot Lemtosh

Dari Koleksi Moscot Originals (memandangkan gaya dari fail keluarga Moscot dari tahun 1930-an – 1980-an), kelebihan terkenal ini mempunyai ikutan berikut. Bingkai ‘Lemtosh’ dicipta dengan teknik Itali, menggunakan acetate untuk membentuk bingkai, dan sambungan kaki bingkai memberikan keselesaan untuk dipakai sepanjang hari. Gaya klasik bingkai ini mempunyai lensa berwarna pelbagai warna yang menawarkan keselamatan UVA / UVB 100%, jadi anda boleh memakainya sepanjang tahun. Banyak selebriti yang terlihat memakai kacamata hitam lemtosh moscot untuk menggayakannya dengan pakaian harian mereka.

kacamata Hitam Moscot
moscot malaysia

Moscot Miltzen

MILTZEN pusingan penuh, pertama kali diperkenalkan pada tahun 1930-an, dinamakan dengan nama panggilan untuk Pakcik Heshy mereka, yang semua orang memanggil Uncle Miltzen. Dilengkapi dengan ukuran 44,46, dan 49. Banyak selebriti terkenal yang menggunakan ini seperti Justin Timberlake,  Priyanka Chopra Kristen Stewart, yang dilihat memakai kacamata hitam “flesh”.

kacamata hitam miltzen
miltzen sunglass kristen

Moscot Bjorn

Warna lensa bjorn mempunyai kemampuan untuk membuat anda merasa baik dalam apa jua keadaan, dan cermin mata bjorn dari Moscot ini adalah gaya yang ideal untuk pemakai cermin mata amatur. Ditujukan untuk “melengkapkan wajah anda tanpa menyembunyikannya,”. Buatan tangan dari acetate bersumber Itali, kacamata “tortoise-shell” ini dilengkapi dengan lensa berwarna hijau malap yang menawarkan UV total. Seorang selebriti Leonardo Di Caprio dilihat memakai kacamata hitam Moscot Bjorn dengan warna Light Grey.

Di manakah cermin mata hitam Moscot dibuat?

Moscot dibuat dan dijadikan prototaip di York City Design Studio yang asli. Frame dibuat sendiri di kilang pembuatannya di China, di mana turunan dan peralatan asid asetik Itali terbaik digunakan.

Tunggu apa lagi? Datang dan beli Kacamata Hitam Moscot anda sendiri di cawangan Subang kami di SS15. Sila buat temu janji terlebih dahulu. Kami tidak sabar untuk berjumpa dengan anda tidak lama lagi.

GET APPOINTMENT

Professional Optometrist & Designer Eyewear