• 71, SS21/37, Damansara Utama, 47400, Petaling Jaya, Selangor
  •           
  • +60 17-3613 715

Ada berani?

andy wolf malaysia

Sukakan cabaran? Suka mencuba benda baru? Pada korang semua yang tercari-cari sunglasses yang lain daripada yang lain, hari ni apa kata

kalau korang untuk cuba pakai cermin mata yang ada sedikit kelainan dan unique. Ada berani? Selalunya keunikkan cermin mata terletak pada bentuk dan bingkainya. Jadi hari ni kita akan berkenalan dengan Andy Wolf. Siapa tu Andy Wolf?

 

Andy Wolf merupakan eye wear yang berasal dari Hartberg, Austria. Ia diasaskan oleh tiga sahabat iaitu Andreas (Andy), Wolfgang (Wolf), dan Katrina. Gaya yang diterapkan oleh Andy Wolf adalah classic dan contemporary di mana setiap individu mempunyai citarasa yang tersendiri. Konsep yang Andy Wolf guna pakai juga amatlah bagus kerana mereka akan menitikberatkan soal kualiti di mana sunglasses mereka adalah HANDMADE. Dengan hanya 50 orang pekerja dan 90 steps untuk menyiapkan satu-satu cermin mata, sangat lah berbaloi untuk memiliki collection dari Andy Wolf.

Kat bawah ni ada senarai beberapa koleksi dari Andy Wolf. Mari kita sama-sama usha sunglasses Andy Wolf, mana tau berkenan bolehlah buat koleksi peribadi.

Andy Wolf sunglasses

Andy-Wolf-Columbo


Andy-Wolf-Dolly-B


AndyWolf-Gina-Felicity-OneHeart


Andy-Wolf-Rocco


Andy-Wolf-NatureVibration

Andy-Wolf-Sweet-Summer-Breeze

Andy-Wolf-Sugar

Andy-Wolf-Socializer

 

 

Semua collection di atas boleh di dapati di Malaya Optical.

GET APPOINTMENT

Professional Optometrist & Designer Eyewear