• 71, SS21/37, Damansara Utama, 47400, Petaling Jaya, Selangor
  •           
  • +60 17-3613 715

MOSCOT Eyewear Malaysia Subang

Moscot Malaysia

Bingkai MOSCOT eyewear boleh didapati di Kedai Malaya Optical Subang Jaya .

MOSCOT Optik New York yang vintaj dan klasik meraikan Ulang Tahunnya yang ke-100 tahun ini! Walaupun bertahun-tahun telah berlalu sejak ia dibuka (1915), budaya dan etika kerja MOSCOT masih kekal pada akarnya sebagai kedai optik kejiranan yang bagus.

Sejarah MOSCOT bermula pada tahun 1899, di mana datuknya Hyman Moscot mengembara dari Eropah Timur ke Amerika Syarikat dan mula menjual cermin mata siap di atas kereta sorong. Tidak lama kemudian, anak lelaki Moscot, Sol Moscot mengambil alih perniagaan keluarga dan memulakan kedai runcit pertama mereka di 94, Rivington Street.

MOSCOT eyewear

Tahun ini (2015) menandakan tahun MOSCOT telah secara rasmi mencapai 100 tahun ketukangan dalam mereka bentuk dan mengeluarkan cermin mata. MOSCOT telah menunjukkan bahawa walaupun dengan masa, ia tidak pudar – Tetapi, ia adalah sebaliknya. MOSCOT diiktiraf sebagai jenama global dan pengalaman 100 tahun dalam Perniagaan Optik yang telah memperhalusi rasa fesyen syarikat melebihi pesaingnya.

Tidak menghairankan, MOSCOT ialah pilihan selebriti, dilihat pada orang seperti Johnny Depp, Priyanka Chopra, Orlando Bloom, Lupita Nyongo, Chris Hemsworth, Lebron James .

chrishemworth moscot
Johnny Depp Moscot

Sesiapa sahaja  yang mencari cermin mata vintaj dan mana-mana purists, MOSCOT eyewear pastinya mempunyai banyak tawaran. Daripada reka bentuk eksperimen kepada asal, kepada kepelbagaian yang dipilih dengan teliti dalam bahan pengeluaran yang dipilih, MOSCOT menawarkan katalog yang terbaik tentang budaya.

KALAU BUKAN MOSCOT, BUKAN ORIGINAL.

Lebih menarik, bingkai MOSCOT mempunyai cerita atau kepentingan artistik  di belakangnya.

Sama ada model MOSCOT LEMTOSH –

Atau bingkai Arthur –

Atau OYGEN –

MOSCOT EYEWEAR

Pada masa itu, anda tidak memeriksa mata anda di MOSCOT, anda telah memeriksa “oygen” anda…atau sekurang-kurangnya itulah yang dipanggil oleh Dr. Moscot. Empat generasi kemudian, kami berbesar hati untuk melaporkan anda masih boleh mendapatkan oygen anda diperiksa di MOSCOT…hanya sekarang Dr. Moscot memanggil mereka mata anda. Bingkai logam asetat gabungan dengan dua rivet titik bercantum pada bahagian hadapan dan kuil, dan engsel tiga tong sebenar.

MOSCOT EYEWEAR

Dengan panggilan balik kepada sejarah dan budaya penting, MOSCOT bukan sahaja memenuhi kepakaran 100 tahun dalam reka bentuk estetik tetapi juga pada tahap intelektual. Sama ada anda seorang hippie atau seorang peguam yang akan bertarung di mahkamah keadilan, sepasang MOSCOT boleh menjadi kawan baik anda.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut, sila berunding dengan pakar optometris anda yang terdekat.

GET APPOINTMENT

Professional Optometrist & Designer Eyewear