• 71, SS21/37, Damansara Utama, 47400, Petaling Jaya, Selangor
  • Mon - Fri 10:30AM - 8PM, Sat 7PM, Sun 5PM

Category: Jonathan Paul Fitover

Jonathan Paul Australia 太阳眼镜

Jonathan Paul Australia 太阳眼镜的设计是穿戴于您的眼镜镜框之上, 称之为”fit-over”。Jonathan Paul 太阳眼镜来自澳洲,是其中一个著名的fit-over品牌,已有超过25年的历史。Jonathan Paul所有的太阳眼镜的镜片都是使用Polarvue Polarized Lenses (偏光镜片),可以阻挡紫外线:UV A 和 UV B, 并且减少眩光 (glare), 高达99.9%。偏光镜片可以有效地过滤光束中的散射光线,使光线能与正轨之透光轴投入眼睛视觉影像,从而营造清晰自然的视野。好比百叶窗帘的原理,光线被调整成同向光进入室内,使景物看起来柔和而不刺眼。此外,偏光镜片可以增强对比度和最小的色彩失真。

Read More
jonathan paul kacamata hitam

Kacamata Hitam Jonathan Paul

Jonathan Paul Fitovers direka agar sesuai dengan kacamata preskripsi, dengan kualiti dan gaya yang terbaik. Mulai dari size yang kecil hingga besar, Kacamata Hitam Jonathan Paul menawarkan lebih daripada 100 kombinasi warna cermin mata hitam fitover “polarized”.

Kacamata Hitam Jonathan Paul

Jonathan Paul Fitovers terkenal dengan prestasi gaya hidup serba boleh optik mereka dalam perjalanan. Tetapi apa itu cermin mata hitam fitover? Fitovers adalah cermin mata hitam yang direka khas untuk “sesuai dengan” kacamata preskripsi anda dan merupakan gaya cermin mata hitam yang berasal dari Jonathan Paul di Australia.

Dengan isu berterusan dari sinar matahari Australia yang kuat, Fitovers telah direka sebagai penyelesaian untuknya kerana kanta nya yang sangat selesa, berkesan, dan berpatutan yang menawarkan sifat cermin mata hitam yang berfungsi dan bergaya namun tetap boleh memakai kacamata preskripsi anda yang ada.

Jonathan Paul terus-menerus mereka cermin mata hitam terbaik yang masih mengekalkan penekanan asal pada kualiti, keselesaan, dan prestasi visual, namun menggunakan teknologi lensa dan bingkai canggih untuk menyediakan pemakai bingkai preskripsi moden dengan pas di atas cermin mata hitam memenuhi kedua-dua kriteria gaya bingkai dan gaya hidup mereka. Fit over membantu mencegah mata kita dari gejala gangguan mata yang biasa kerana cermin mata memberikan perlindungan dari sinar matahari Ultraviolet yang berbahaya. Ia juga mempunyai kesan polarisasi untuk memastikan pandangan kita lebih menenangkan kerana meningkatkan warna dengan lebih baik. Fungsi lensa terpolarisasi dalam menyaring cahaya mendatar yang melewati lensa dan hanya membenarkan cahaya menegak melalui bukaan. silau biasanya disebabkan oleh cahaya mendatar, oleh itu gambar yang anda lihat dengan menggunakan cermin mata hitam polarisasi anda sedikit membantu mencerahkan warna dan lebih gelap.

Jonathan Paul Fitovers mempunyai warna dan gaya yang paling banyak, bahan berkualiti tinggi dan reputasi terbaik berbanding pesaing mana pun. Di beberapa wilayah, jenama ini dikenali sebagai Johnathan Paul Fitovers, Johnathan Paul atau John Nathan Paul Fitovers. Bagaimanapun, ia adalah cermin mata hitam fitover terbaik yang anda perlukan! Oleh itu, dapatkan sepasang di Malaya Optical sekarang.