• 71, SS21/37, Damansara Utama, 47400, Petaling Jaya, Selangor
  •           
  • +60 17-3613 715

Gucci cermin mata hitam kegemaran kami

Gucci Malaysia Sunglass

Cermin mata hitam Gucci Malaysia boleh didapati di Malaya Optical sekarang. Malaya Optical terkenal kerana membawa pelbagai jenama mewah seperti Gucci, Mont Blanc, MCQ oleh Alexander McQueen, Coach, Emporio Armani, Giorgio Armani dan Paul Frank. Gucci oleh Kering Eyewear tidak asing bagi kami. Malaya Optical membawa koleksi kacamata hitam kacamata Gucci serta bingkai logam dan asetat yang sesuai dengan lensa preskripsi anda, untuk dipakai setiap hari.

Gucci Eyewear berpengaruh, inovatif dan progresif – mencipta semula pendekatan moden terhadap fesyen. Di bawah visi pengarah kreatif baru Alessandro Michele, House telah mentakrifkan semula kemewahan untuk abad ke-21, mengukuhkan lagi kedudukannya sebagai salah satu rumah fesyen yang paling diingini di dunia. Eklektik, kontemporari dan romantis – Produk Gucci menyajikan kejayaan pertukangan Itali dan tidak ada tandingannya kerana kualiti dan perhatian terhadap perincian.

Gucci Cermin mata hitam

Gucci adalah label fesyen Itali yang ditubuhkan pada tahun 1921 oleh Guccio Gucci, menjadikannya salah satu jenama fesyen Itali tertua yang beroperasi hari ini. Seperti banyak rumah fesyen bersejarah, jenama ini bermula sebagai pengeluar bagasi, menghasilkan barang perjalanan mewah untuk kelas atasan yang kaya di Itali, dan juga peralatan berkuda. Cermin mata hitam Gucci Malaysia adalah sebahagian daripada Kering Group. Kumpulan Mewah global, Kering menguruskan pengembangan rangkaian Rumah terkenal dalam Fesyen, Barang Kulit, Perhiasan dan Jam Tangan.

Gucci Spectacles

Pada musim terbaru, Gucci telah memfokuskan gaya master kelab optik yang dihiasi dengan kombinasi warna yang tidak konvensional dari kulit kura-kura, tanduk, ibu mutiara dan logam emas. Reka bentuk pelipis ditingkatkan lagi dengan tandatangan Gucci dan petua hujung yang diilhamkan oleh vintaj pada logam nada emas.

Gucci Malaysia

Cermin mata hitam dan cermin mata hitam mencirikan kacamata Gucci untuk wanita, dari aviator klasik hingga cat-eye dan gaya Hollywood kristal selamanya. Garis kacamata Gucci untuk lelaki mempunyai cermin mata dan cermin mata hitam dengan bingkai logam dan asetat, dari penerbang klasik hingga gaya Hollywood Forever yang berani. Dapatkan sekarang di cawangan Malaya Optical Uptown Damansara.

GET APPOINTMENT

Professional Optometrist & Designer Eyewear