• 71, SS21/37, Damansara Utama, 47400, Petaling Jaya, Selangor
  • Mon - Fri 10:30AM - 8PM, Sat 7PM, Sun 5PM

Category: Ray-Ban

RAY BAN ORIGINAL
RAY BAN ORIGINAL

Macam mana nak tahu Ray-Ban yang fake

Hai korang semua. Hari ini kita akan belajar sesuatu yang baru. Apa dia tu? Macam mana nak tahu Ray-Ban yang fake. Ray-Ban yang fake atau maksudnya palsu selalu je kita jumpa. Kebanyakkan yang fake pula macam susah nak bezakan sebab different nya memang tak banyak. So, ni ada beberapa tips macam mana nak detect Ray-Ban yang fake. (more…)